Kategori: <span>Uncategorized</span>

Postim

Want extra away from your life? online bitcoin casino!

Play Smarter This makes it cheaper for the player, but also cuts down on operator costs. The reduced expense means that sites are able to focus more of their funds on offers and promotions, which is great for us players. Your task is to predict whether the lucky number that the Dice will roll is...

Postim

25 inquiries you needed to have to talk to concerning ruleta casino

Bar Smešno Orodja Rusija Gramofon Strel Steklo Pitje Ruleta Igra, Ki 16 Strelov Stranka Odbor Igro Dodatki Bluetooth modulibrezžični dodatki. Analogna in mešana integrirana vezja. Prinesite svoj kasino domov z igro »pijana ruleta. Ena izmed najbolj priljubljenih družabnih iger doslej prodanih približno izdelkov. Živali Leopard Tiskanja Dolge Hlače Ženske Letnik Priložnostne Visoko Pasu Hlače Flare...

Zgjedhjet e parakohshme 2021: Integriteti i listës zgjedhore të Partisë Demokratike të Kosovës
Postim

Zgjedhjet e parakohshme 2021: Integriteti i listës zgjedhore të Partisë Demokratike të Kosovës

Prishtinë, 16 janar 2021 – Ekipi i monitoruesve dhe hulumtuesve të Institutit të Kosovës për Drejtësi (IKD) ka hulumtuar integritetin e kandidatëve të partive politike të përfshirë në listat zgjedhore për zgjedhjet e parakohshme, të cilat do të mbahen më 14 shkurt 2021. Gjetjet e hulumtimit të IKD-së, tregojnë se në listën zgjedhore të Partisë...

Zgjedhjet e parakohshme 2021: Integriteti i listës zgjedhore të Lëvizjes Vetëvendosje
Postim

Zgjedhjet e parakohshme 2021: Integriteti i listës zgjedhore të Lëvizjes Vetëvendosje

Prishtinë, 16 janar 2021 – Ekipi i monitoruesve dhe hulumtuesve të Institutit të Kosovës për Drejtësi (IKD) ka hulumtuar integritetin e kandidatëve të partive politike të përfshirë̈ në listat zgjedhore për zgjedhjet e parakohshme, të cilat do të mbahen më 14 shkurt 2021. Gjetjet e hulumtimit të IKD-së tregojnë̈ se në listën zgjedhore të Lëvizjes...

MJETET E PRAKTIKUESIT NË KUADËR TË UDHËRRËFYESIT: DIREKTIVA PËR INTERPRETIM DHE PËRKTHIM
Postim

MJETET E PRAKTIKUESIT NË KUADËR TË UDHËRRËFYESIT: DIREKTIVA PËR INTERPRETIM DHE PËRKTHIM

Kjo Direktivë publikohet në tre gjuhë (anglisht, shqip dhe serbisht) në kuadër të projektit “Avancimi i të drejtave procedurale penale në Kosovë”, përmes të cilit është formuar LEAP Kosova, projekt ky i është mbështetur nga Ambasada Holandeze në Kosovë. Paneli i Ekspertëve Ligjor/Legal Expert Advisory Panel (apo LEAP) është rrjeti i ekspertëve Evropian për “Gjykime të Drejta”(“Fair...