VOTON BESNIK TAHIRI (VIDEO)

VOTON BESNIK TAHIRI (VIDEO)

Kandidati i Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës, Besnik Tahiri, ka votuar në shkollën “Dardania”, qendra e votimit 1904a, ku pas votimit të tij, erdhi edhe lideri i kësaj partie , Ramush Haradinaj, për ta përkrahur dhe uruar.