Policia Garanton Siguri për Zgjedhjet

Policia Garanton Siguri për Zgjedhjet

Drejtues të lartë të Policisë së Kosovës, mes tyre edhe kreu i MPB-së Bajram Rexhepi dhe drejtori i përgjithshëm Shpend Maxhuni, në një takim të zhvilluar të premten, u mblodhën për të diskutuar rreth planit policor për “Zgjedhjet lokale të 3 nëntorit”. Në takim morën pjesë edhe përfaqësues të Eulex-it, ndërsa u tha se do të ketë angazhim edhe në veri për garantim të sigurisë. Krerë të Policisë së Kosovës, duke nisur nga drejtuesi  i MPB-së Bajram Rexhepi, drejtori i…