VOTOHET NGADALË, POR SIGURT

VOTOHET NGADALË, POR SIGURT

Në komunën e Gjilanit  qytetarët kanë nisur të votojnë. Zyrtare të Komisionit Komunal në këtë komuanë kanë konfirmuar për KosovaPress se procesi ka filluar me kohë dhe po vazhdon normalisht. Deri më tani vërehet mjaftë interesimi i qytetarëve për të votuar.