SEJDIU: FTOJË ORGANET QË TA SIGUROJNË ZBATIMIN E LIGJIT

SEJDIU: FTOJË ORGANET QË TA SIGUROJNË ZBATIMIN E LIGJIT

Kandidati i Aleanca Kosova e Re , Korab Sejdiu ka votuar në qendrën e votimit 1901 në shkollën fillore “Naim Frashëri “, ku i ka falënderuar të gjithë qytetarët që kanë për ta votuar dhe do dalin deri ën mbylljen e votimeve.