Veriu brengos vëzhguesit e zgjedhjeve

Veriu brengos vëzhguesit e zgjedhjeve

Kërcënimet, frikësimet dhe pengimi i serbëve në veri për të marrë pjesë në zgjedhjet e sotme, janë brenga kryesore e vëzhguesve ndërkombëtarë për procesin zgjedhor në Kosovë.