Të hetohen financat e partive

Të hetohen financat e partive

Partitë politike edhe në zgjedhjet e 3 nëntorit do të mund ta përdorin 30 ditshin për fushatë parazgjedhore, e jo marrëveshjen e liderëve që fushata parazgjedhore të shkurtohet në 15 ditë. Kjo fushatë njëmujore do të përcillet sikurse edhe herëve të tjera me shumë paqartësi rreth saj se kush po i financon partitë politike dhe sa po kushton një fushatë zgjedhore.