Shteti ligjor më 1 dhjetor

Shteti ligjor më 1 dhjetor

Ata u shprehën të bindur që procesi zgjedhor i 1 dhjetorit edhe pse parashihet të jetë i “ngushtë” do të shkojë në rregull, dhe se siguria do të jetë në nivel. Ata kërkuan nga qytetarët që të kenë besim te institucionet e vendin dhe të lajmërojnë për çdo parregullsi e keqpërdorim që do të vërejnë ditën e zgjedhjeve.