Ramadan Muja dënohet me 2 vjet me kusht

Ramadan Muja dënohet me 2 vjet me kusht

E plotësuar) Kryetari i Komunës së Prizrenit, Ramadan Muja, është shpallur fajtor për keqpërdorim të pozitës zyrtare. Ai është dënuar me dy vjet burg me kusht. Kryetari i Prizrenit, Ramadan Muja, 2 vjet me kusht, Ish- drejtor i Urbanizmit dhe Planifikimit Hapësinor, Sadik Paçarizin është dënuar 6 muj me kusht, Avni Ademajn – ish-u.d. së drejtorit të Gjeodezisë dhe Kadastrës, 5 muaj me kusht, Kadri Ukimerin – ish-drejtor i Gjeodezisë dhe Kadastrës, 5 muaj me kusht, Abdullah Tejecin – ish-drejtor aktual i Gjeodezisë dhe Kadastrës,1 muaj me kusht, Minir Krasniqin – drejtor i Administratës, 1.5 muaj me kusht.