PUSHOJNË HETIMET NDAJ SAMI HAMITIT

PUSHOJNË HETIMET NDAJ SAMI HAMITIT

Prokuroria e EULEX-it ka pushuar hetimet kundër Sami Hamitit, për korrupsion. Prokuroria nuk ka gjetur prova se ai ka kryer vepër penale.

Hamiti, ish-kryesues i Kuvendit Komunal të Prishtinës ishte arrestuar dhe mbajtur në paraburgim si i dyshuar për korrupsion.

Ishte arrestuar së bashku me Agim Ademin dhe Muharrem Ramën, pas denoncimit që iu kishte bërë, Dritero Kadolli, shkruan koha.