PDK kërcënohet me armë zjarri

PDK kërcënohet me armë zjarri

Partia Demokratike e Kosovë, dega në Prishtinë, përmes një komunikatë për media, ka treguar që sot në orët e hershme të mëngjesit në lagjen “Kodra e Trimave” është kërcënuar ekipi i saj.

“Sot, në orët e hershme të mëngjesit, katër persona të panjohur për aktivistët e nëndegës “Kodra e Trimave”, në një veturë të tipit BMË X5, ngjyrë hiri, me tabela të regjistrimit 04*103*BO, kanë kërcënuar me armë zjarri ekipin e PDK-së në lagjen “Kodra e Trimave” dhe ua kanë shkatërruar materialin e fushatës zgjedhore, që kanë qenë duke e vendosur nëpër lagje.