PDK: Jemi kërcënuar me armë në ‘Kodrën e Trimave’

PDK: Jemi kërcënuar me armë në ‘Kodrën e Trimave’

Partia Demokratike e Kosovës njoftoi se të enjten në orët e hershme të mëngjesit, katër persona të panjohur për aktivistët e nëndegës “Kodra e Trimave”, në një veturë të tipit BMW X5, ngjyrë hiri, me tabela të regjistrimit 04*103*BO, kanë kërcënuar me armë zjarri ekipin e PDK-së në lagjen “Kodra e Trimave” dhe ua kanë shkatërruar materialin e fushatës zgjedhore, që kanë qenë duke e vendosur nëpër lagje.