Kërcënojnë me bojkotimin e zgjedhjeve shkaku i presionit të PDK-së

Kërcënojnë me bojkotimin e zgjedhjeve shkaku i presionit të PDK-së

Pavarësisht thirrjeve për proces të qetë dhe pa presion e shantazhe, në terren duket se po ndodh e kundërta. 

Është opozita në Mitrovicë ajo që ka kërcënuar sot se do t’i bojkotojë tërësisht zgjedhjet, për shkak të presionit të madh të PDK-së mbi qytetarët e kësaj komune.