Parregullsitë e vërejtura nga Vetëvendosje! deri në ora 15:00

Parregullsitë e vërejtura nga Vetëvendosje! deri në ora 15:00

Sipas vetëvendosjes, në shumicën e vendvotimeve në Prishtinë po mungon ngjyra për vulë dhe po përdoret lëngu i sprejit për këtë punë, gjë që është e papranueshme. Lëvizja Vetëvendosje! kërkon nga organet kompetente që menjëherë ta zgjidhin këtë problem.