PDK në Mitrovicë: Arrestohen katër aktivistë të AKR-së

PDK në Mitrovicë: Arrestohen katër aktivistë të AKR-së

Partia Demokratike e Kosovës, Dega në Mitrovicë, përmes komunikate deklaron se “sot rreth orës 14:00, në afërsi të qendrës së votimit ‘Ismail Qemajli’ në Mitrovicë, pas informimit për presion ndaj votuesve dhe tentativës për të blerë vota, Policia e Kosovës ka arrestuar katër aktivistë të partisë Aleanca Kosova e Re, disa nga të cilët janë edhe familjarë të kandidatit të kësaj partie për kryetar të Mitrovicës, Agim Bahtiri”.