OSBE: Zannier i ka përshëndetur rivotimet pa incidente

OSBE: Zannier i ka përshëndetur rivotimet pa incidente

Sekretari i përgjithshëm i Organizatës për Siguri dhe Bashkëpunim Evropian (OSBE), Lamberto Zannier, i ka përshëndetur rivotimet në tri qendra të zgjedhjeve në pjesën veriore të Mitrovicës.

Stafi i OSBE-së, që ka punuar për lehtësimin e zgjedhjeve në tri qendra në pjesën veriore të Mitrovicës, gjatë rivotimit, raporton se zgjedhjet kaluan pa incident, thuhet në njoftimin e OSBE-së. Mëtutje theksohet se kutitë e votimit janë të sigurta dhe dërgohen në qendrën e numërimit.