NJË ZYRTAR I LARTË I KKZ-SË DYSHOHET PËR MANIPULIM TË VOTAVE

NJË ZYRTAR I LARTË I KKZ-SË DYSHOHET PËR MANIPULIM TË VOTAVE

Përveç dy rasteve që janë paraqitur më herët në Shtërpc dhe në Zhegër, Në Prokurorinë e Shtetit është paraqitur edhe një rast tjetër në Prizren, ku nj zyrtar i lartë i KKZ-së dyshohet për manipulim të votave.