FERIZAJ: DY ARRESTIME DHE NJË PADI PENALE

FERIZAJ: DY ARRESTIME DHE NJË PADI PENALE

Në qendrën e votimit në shkollën “Ahmet Hoxha” në Ferizaj , policia ka shoqëruar Dugagjin Hetemin, ish- zyrtar i lartë i komunës së Ferizajt dhe anëtar i kryesisë së AAK-së, nën dyshimin se ai ka provuar të ndikoj tek votuesit për ta votuar kandidatin e LDK-së, Muharrem Svarca.