NGA NJË MUAJ BURG PËR KEQPËRDORUESIT E ZGJEDHJEVE

NGA NJË MUAJ BURG PËR KEQPËRDORUESIT E ZGJEDHJEVE

Gjyqtarja e procedurës paraprake nga Departamenti i krimeve të rënda në Gjilan, Emine Salihu duke u bazuar sipas kërkesës së Prokurorisë Themelore në Gjilan, vendosur masën e paraburgimit prej një (1) ndaj katër (4) pandehurve Mejdi Selmani, Agim Bajrami, Miodrag Guzhviq dhe Momqillo Janciq.