Musliu: Një ligj për zbatim të ligjeve

Musliu: Një ligj për zbatim të ligjeve

Musliu: Një ligj për zbatim të ligjeve

 

Në Kosovë kemi numër simbolik të aktgjykimeve për krim të organizuar dhe korrupsion. Pra, nëse shihen statistikat, i bie që Kosova është Zvicër, ku sundimi i ligjit është në nivel të kënaqshëm. Kështu është shprehur Betim Musliu, hulumtues i lartë në Institutin e Kosovës për Drejtësi, në një intervistë dhënë për “Zërin”