PZAP KA PRANUAR 32 ANKESA PËR BALOTAZH

PZAP KA PRANUAR 32 ANKESA PËR BALOTAZH

Ka kaluar afati ligjor për dorëzimin e ankesave për fushatën zgjedhore 2013. Paneli Zgjedhor për Ankesa dhe Parashtresa, ka pranuar 32 ankesa gjatë procesit të balotazhit dhe 14 ankesa tjera vetëm në raundin e dytë të zgjedhjeve, të mbajtura me 1 dhjetor.