MZHE garanton furnizim me rrymë gjatë zgjedhjeve

MZHE garanton furnizim me rrymë gjatë zgjedhjeve

Ministria e Zhvillimit Ekonomik dhe Komisioni Qendror i Zgjedhjeve kanë nënshkruar sot një Memorandum Mirëkuptimi me të cilin institucionet kompetente zotohen që gjatë procesit zgjedhor të sigurojnë furnizim të rregullt me energji elektrike.

Marrëveshja është nënshkruar nga kreu i MZHE-së, Fadil Ismajli dhe kryetarja e KQZ-së, Valdete Daka, ndërsa të pranishëm ishin edhe drejtuesit e ZRRE-së, KEK-ut, KOSTT-it dhe KEDS-it.