Mustafa dhe Zeka: Nuk jemi rrahur

Mustafa dhe Zeka: Nuk jemi rrahur

Qemajl Mustafa dhe Izmi Zeka kanë demantuar shkrimet se gjoja ata janë përshirë në rrahje fizike.

“Këto propaganda burimin e kanë tek ata që gjatë gjithë kohës së fushatës kanë përdorur gjuhë denigruese, gjuhë të urrejtjes. Ne jemi bashkë dhe PDK do të fitojë në Gjilan me më së paku 3000 vota diferencë”, tha Mustafa, shkruan RajoniPress.