Fushata e qetë, por jo bindëse!

Fushata e qetë, por jo bindëse!

Fushata elektorale për zgjedhjet lokale të 3 nëntorit ka qenë e qetë dhe pa probleme, mirëpo partitë politike nuk kanë qenë shumë bindëse në premtimet e tyre karshi qytetarëve, kanë theksuar analistët për Telegrafin.

Astrit Gashi ka theksuar se fushata zgjedhore për zgjedhjet e 3 nëntorit ishte krejtësisht e qetë, dhe kjo është pozitive për të. Ai shprehet se gjuha politike e përdorur nga kandidatët për kryetarë të komunave gjatë fushatës zgjedhore ishte e butë, gjë që, sipas tij, paraqet një dallim në krahasim me zgjedhjet e kaluara.