Mbyllen vendvotimet, tërhiqen ndërkombëtarët

Mbyllen vendvotimet, tërhiqen ndërkombëtarët

Zedhëndësi i OSBE-së Nikola Gaon, e ka konfirmuar për Indeksonline tërheqjen e vëzhguesve nga tri qendra të votimit në veri.

“Po, i kemi tërhequr vëzhguesit tanë nga shkolla fillore “ Shën Sava”, shkolla teknike, dhe ajo e mjeksisë, për arsyje se vëzhguesit tanë janë sulmuar me gaz lotsjellës”, ka thënë Gaon.