Vetëvendosje bën thirrje për vigjilencë gjatë numërimit

Vetëvendosje bën thirrje për vigjilencë gjatë numërimit

Drejtuesi i Shtabit të përgjithshëm Dardan Molliqaj dhe drejtuesi i Shtabit të Qendrës së Prishtinës Dardan Sejdiu mbajtën një konferencë për media në lidhje me procesin e sotëm zgjedhor.
Në vazhdim mund të gjeni përmbledhjen e çështjeve kryesore të paraqitura.