Lekaj shpërndan miell, reagon AKR-ja

Lekaj shpërndan miell, reagon AKR-ja

Aleanca Kosova e Re, reagon ndaj manipulimit të vazhdueshëm të komunitetit RAE në Komunën e Gjakovës. 
“Rasti i kërcënimit të përfaqësuesit të komunitetit Egjiptas, me datë 16 Nëntor, Petrit Llugaxhiu, arrestimi dhe lëshimi pas dy ditëve i kërcënuesit Mirsad Ndrecaj, tregon se edhe drejtësia në Komunën e Gjakovës është në ndikim të politikës ditore.