AHMETI: ISËN E KA KAP PANIKU, PO INVESTON NË LAGJET KU HUMBI

AHMETI: ISËN E KA KAP PANIKU, PO INVESTON NË LAGJET KU HUMBI

Investimet që po bëhen në rregullimin e rrugëve, rrugicave, parqeve, hapësirave gjelbëruese, e tjera në Prishtinë, në kohën e fushatës, po shihen si panik i kryetarit aktual dhe kandidatit të LDK-së për kryetar të Prishtinës, Isa Mustafa se në balotazhin e 1 dhjetorit do të mund të humb përball rivalit të tij nga Vetëvendosje Shpend Ahmeti. Investimet brenda ditësh, janë me evidente në ato lagje ku Mustafa ka humbur përball rivalit të tij, derisa me ato investime po mundohet ta kthej votën në favor të tij.