KQZ: Në veri pjesëmarrje më e ulët

KQZ: Në veri pjesëmarrje më e ulët

Në zonat e banuara me shumicë serbe në Kosovë, deri në orën 15, pjesëmarrja më e ulët e qytetarëve në zgjedhjet lokale ka qenë në veri.

Anëtari i KQZ-së, Nenad Rikallo i ka thënë agjencisë Beta se dalja në Zveçan ka qenë 7.39 për qind, në Leposaviq 12.52 për qind, në Zubin Potok 13.38 për qind dhe në veri të Mitrovicës 7.09 për qind.