Tri arrestime në Gjakovë

Tri arrestime në Gjakovë

Prokurorja kujdestare në Gjakovë, Shpresa Bakija i ka deklaruar KTV-së se në këtë rajon kanë ndodhur tri arrestime. 

Një person është arrestuar pasi është paraqitur si vëzhgues, por me identitet të rrejshëm. Ai së pari është lëshuar, por më pas është gjetur dhe sërish është arrestuar nga Policia e Kosovës.