KQZ: Akreditohen 16.756 vëzhgues për zgjedhjet e 3 nëntorit

KQZ: Akreditohen 16.756 vëzhgues për zgjedhjet e 3 nëntorit

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve, mbajti mbledhjen e 59-të për vitin 2013, gjatë së cilës janë miratuar rekomandimet e Zyrës për Regjistrim të Partive Politike dhe Certifikim, për akreditimin e Grupit të IV-të dhe Grupit të V-të të vëzhguesve për Zgjedhjet Lokale të 3 Nëntorit.