Jahjaga: Ta kalojmë testin përfundimtar

Jahjaga: Ta kalojmë testin përfundimtar

Presidentja e Republikës së Kosovës, Atifete Jahjaga, përfaqësuesit e institucioneve përgjegjëse për organizimin, mbarëvajtjen dhe sigurinë e zgjedhjeve komunale, në prag të raundit të dytë të zgjedhjeve: kryetaren e KQZ-së, Prokuroren e shtetit, Drejtorin e përgjithshëm të Policisë së Kosovës, koordinatoren nga Këshilli Gjyqësor i Kosovës si dhe kryetarin e PZAP-it.