Jahjaga: Nesër, testi vendimtar

Jahjaga: Nesër, testi vendimtar

Presidentja e Kosovës, Atifete Jahjaga, priti sot në takim përfaqësuesit e institucioneve përgjegjëse për organizimin, mbarëvajtjen dhe sigurinë e zgjedhjeve komunale, në prag të raundit të dytë të zgjedhjeve, ku tha se nesër është testi vendimtar të cilin Kosova duhet ta kaloj.