Jahjaga: Nesër, testi vendimtar

Jahjaga: Nesër, testi vendimtar

Presidentja Jahjaga gjatë ditës ka pritur në takim përfaqësuesin e Institutit Kosovar për Drejtësi (IKD), Betim Musliun.

Musliu e njoftoi presidenten Jahjaga për mbarëvajtjen e procesit të zgjedhjeve më 3 Nëntor, si dhe për të gjeturat gjatë vëzhgimit të punës së mekanizmave që garantojnë sigurinë e këtij procesi, prokurorisë së shtetit dhe policisë.