Jacobson: Do të udhëtoj në mbarë Kosovën për të vëzhguar zgjedhjet

Jacobson: Do të udhëtoj në mbarë Kosovën për të vëzhguar zgjedhjet

Ambasadorja amerikane në Kosovë, Tracey Jacobson ka shfrytëzuar rrjetin social twitter për të komentuar rreth zgjedhjeve. Ajo ka thënë se shpreson në zgjedhje fer, dhe se do të jetë vetë vëzhguese e këtyre zgjedhjeve. “Do udhëtojë rreth Kosovës për të vëzhguar zgjedhjet. Shpresoj qe do të jenë të sigurta dhe fer dhe me pjesëmarrje të mirë. Voto” , shkruan  Jacabson, transmeton KTV.