Gjykata dorëzohet para ‘bandës’ së Palit

Gjykata dorëzohet para ‘bandës’ së Palit

Mirsad Ndrecës, i arrestuar si person i dyshuar për presion mbi votues, i është shqiptuar masa e paraqitjes dy herë në javë në polici. Ndreca, një qytetar nga Gjakova, i afërt me liderin e AAK-së Ramush Haradinaj dhe partinë e tij, dyshohet se e ka kërcënuar Petrit Llugaxhinë, pjesëtar i komunitetit RAE.