Elida Shasivari: Lekaj më kërcënoi me vend pune

Elida Shasivari: Lekaj më kërcënoi me vend pune

Aktorja Elida Shasivari, që punon si administratore në Drejtorinë komunale të Kulturës në Gjakovë, ka drejtuar akuza ndaj kryetarit të Komunës së Gjakovës Pal Lekaj, për – siç ka thënë ajo – kërcënimin verbal me largim nga vendi i punës që, sipas saj, Lekaj ia ka bërë ditën e premte.
Në një konferencë për media, Shasivari ka shtuar se pas kësaj është ndier e shokuar dhe se që nga ajo ditë është në trajtim shëndetësor, pasi ka rënë në një depresion të thellë.