Kritika të forta në adresë të PK-së lidhur me zgjedhjet lokale

Kritika të forta në adresë të PK-së lidhur me zgjedhjet lokale

Në mbledhjen e sotme të Komisionit parlamentar për Punë të Brendshme, Siguri dhe Mbikëqyrjen e Forcës së Sigurisë, nën drejtimin e kryetarit, Ahmet Isufi, u shqyrtua situata e sigurisë në vend gjatë zgjedhjeve lokale 2013, me theks të veçantë raporti i Ministrisë së Punëve të Brendshme, respektivisht i Policisë së Kosovës lidhur me këto zhvillime.