Dhjetëra autobus të mbushur me votues serbë hyjnë në Kosovë, në Jarinje

Dhjetëra autobus të mbushur me votues serbë hyjnë në Kosovë, në Jarinje

Bëhet me dija se pak çaste më parë në Kosovë janë futur dhjetëra autobusë të mbushur me serbë, të cilët janë drejtua për në Mitrovicë dhe për në Zveçan, për të votuar.

Autobusët me votues serbë janë futur në Kosovë nëpërmjet pikëkalimit kufitar Jarinje, transmeton KTV.