Arrestohet Ukë Rugova

Arrestohet Ukë Rugova

3500 euro paguanin njerëzit për të marrë një vizë nga rrjeti i organizuar pjesë e të cilit është edhe deputeti dhe i biri i ish presidentit Ibrahim Rugova, i arrestuar sot nga EULEX-i.

Në një raport të siguruar nga mediat, përshkruhet e gjithë kronologjia për marrjen e një vize, e që mundësohej nga një zinxhir, pjesë e të cilit ishte edhe Ukë Rugova.