Arrestohet militanti i AAK-së, kërcënonte për vota (Foto)

Arrestohet militanti i AAK-së, kërcënonte për vota (Foto)

Policia e Kosovës, stacioni në Gjakovë ka ndalur të marten në mbrëmje 3 persona, ndërsa njëri prej tyre ende po vazhdon të mbahet në ndalim policor.

Ndalimi i tyre është bërë me dyshimin dhe pas paraqitjes së rastit në polici, se të njejtin e kanë kërcënuar qytetarin Petrit Llugagjija, të cilit i kanë bërë presion që të votojë dhe të lobojë për Aleancen për Ardhmerinë e Kosovës dhe kandidatin e saj për kryetar të Gjakovës Pal Lekaj.