LLUGAGJIJA: TRE ANËTARË TË AAK’SË NË GJAKOVË MË KËRCËNUAN ME JETË NËSE HUMB PALI

LLUGAGJIJA: TRE ANËTARË TË AAK’SË NË GJAKOVË MË KËRCËNUAN ME JETË NËSE HUMB PALI

Një qytetar i Gjakovës është kërcënuar me jetë nëse vazhdon ta përkrahë Mimoza Kuasrin dhe AKR’në në balotazhin që do të mbahet më 1 dhjetor.

Ai është Petrit Llugagjija,, i cili e ka raportuar rastin në Policinë e Kosovës.

Pas këtij lajmërimi, Policia ka ndalur të tre anëtarët e AAK’së, ndërsa vetëm Misad Ndrecajn e ka arrestuar.

Në një bisedë për Express, Llugagjija, ka treguar se kërcënimi ka ardhur për shkak se zyrtarët e AAK’së kanë menduar se ai po e përkrahë Mimoza Kusarin.