Arrestohet deputeti Ukë Rugova

Arrestohet deputeti Ukë Rugova

Në Kosovë, Misioni i Bashkimit Evropian për sundimin e ligjit, ka arrestuar deputetin e Parlamentit, Uke Rugova, i biri i ish presidentit të Kosovës, Ibrahim Rugova, nën dyshimet për përfshirje në krim të organizuar. Arrestimi i tij ishte pjesë e një operacioni ndaj dhjetë personave të dyshuar për përfshirje në krim të organizuar, mashtrim dhe ushtrim të ndikimit.