Ambasada amerikane vlerëson procesin zgjedhor në veri

Ambasada amerikane vlerëson procesin zgjedhor në veri

Ambasada e Shteteve të Bashkuara në Kosovë “është e trimëruar nga nga raportet e para për një pjesëmarrje të madhe dhe të sigurtë, për procedura të rregullta votimi në qendrat e votimit në Mitrovicën Veriore të dielën”.

Përmes një komunikate, Ambasada vlerëson se “zgjedhjet lokale përfaqësojnë një mundësi të rëndësisshme për të ndikuar në vendimet që kanë të bëjnë me jetën e përditshme të qytetarëve”.