Vjedhja vjen nga të fuqishmit Thaçi dhe Ramushi

Vjedhja vjen nga të fuqishmit Thaçi dhe Ramushi

Manipulimi me vota mund të përsëritet edhe gjatë këtyre zg­jedhjeve, kjo për shkak të mu­ngesës së Reformës Zgjedhore të ndërprerë, pas mosmarrëvesh­jeve të partive politike në vend.Kosova po hynë në zgjedhjet lokale, pa reformën zgjedhore, e cila ishte paraparë në mar­rëveshjen Thaçi-Mustafa –Pacol­li. Një skenë, sikurse e zgjedh­jeve nacionale e vitit 2009, mu­nd të përsëritet edhe gjatë zgjed­hjeve lokale që do të mbahen më 3 nëntor, vlerëson Adnan Rrus­temi anëtarë i Komisionit Qen­drorë të zgjedhjeve nga radhët e Lëvizjes Vetëvendosje.