SMAJL LATIFI: JAM I GATSHËM QË PARA PROKURORIT TË FLAS PËR BLERJEN E VOTAVE NË RAHOVEC

SMAJL LATIFI: JAM I GATSHËM QË PARA PROKURORIT TË FLAS PËR BLERJEN E VOTAVE NË RAHOVEC

Ende pa mbushur një mandat të plotë, Smajl Latifi u detyrua ta lëshoi karrigen e Kryetarit të Rahovecit.

Atë në zgjedhjet e fundit lokale e mundi deputeti i PDK’së, Idriz Vehapi.

Por, Smajl Laifi i AAK’së mendon që atë në fakt e mundi Kryeministri Hashim Thaçi dhe Ministria e Bujqësisë.