Seriozisht kundër vjedhjes së votës

Seriozisht kundër vjedhjes së votës

Ambasadorja e SHBA-së në Kosovë, Tracey Ann Jacobson, është diplomatja e fundit që doli publikisht me paralajmërimin se hajnitë zgjedhore janë të papranueshme dhe nuk do të tolerohen më në Kosovë.

Me një gjuhë direkte, ajo porosit të gjtihë që mendojnë serish të fusin duart e pista në kutitë zgjedhore, se kësaj radhe sytë ndërkombëtar nuk do të mbyllen sikur herën e kaluar, shkruan Koha Ditore.