Pula: Larguam “Mbrojtjen Civile”

Pula: Larguam “Mbrojtjen Civile”

Zyrtarë të Prokurorisë së Shtetit dhe ata të Policisë së Kosovës kanë njoftuar në detaje për rastet dhe arrestimet që kanë ndodhur në tërë territorin e vendit, që lidhen me veprat penale kundër të drejtës së votimit të cilat kanë ndodhur gjatë ditës së diel deri në orët e pasdites.
Pula ka thënë se në bashkëpunim me policinë e Kosovës dhe prokurorët e prokurorisë themelore në Mitrovicë, kanë marrë hapa për largimin e pjesëtarëve të ashtuquajturës “Mbrojtja Civile”.