Prokuroria për zgjedhjet: 28 në ndalje, tre të shoqëruar në polici

Prokuroria për zgjedhjet: 28 në ndalje, tre të shoqëruar në polici

Gjatë gjithë ditës së sotme të mbajtjes së zgjedhjeve lokale në Kosovë, janë hapur 18 raste, në të cilat janë të përfshirë 31 persona, nga të cilët 28 janë ndaluar dhe tre të tjerë janë shoqëruar në stacione policore, deklaroi në një konferencë për shtyp koordinatorja nacionale për zgjedhje nga Prokuroria e Shtetit, Laura Pula, lidhur me shkeljet ligjore ditën e sotme.