Priten gjykime të ministrave e zv.ministrave për korrupsion (Video)

Priten gjykime të ministrave e zv.ministrave për korrupsion (Video)

Hamdi Ibrahimi, Kryetar i Gjykatës Themelore në Prishtinë, për herë të parë bëri publike se në Gjykatën Themelore në Prishtinë, në Departamentin e Krimeve të Rënda, pritet të gjykohen zyrtarë të profileve të larta, si ministra dhe zëvendësministrave për korrupsion.